Reportagefotografie

Bij reportagefotografie legt 2BHAPPY4EVER momenten vast, waarbij de nadruk ligt op afgebeelde handelingen of gebeurtenissen. Bij een reportagefoto wordt in principe niet geposeerd, behalve bijvoorbeeld bij het schudden van handen voor officiële gebeurtenissen; het doorknippen van een lint of een ander specifiek fotomoment zoals een groepsfoto.

 

2BHAPPY4EVER brengt graag uw gebeurtenissen in beeld en doet dit in de vorm van een digitale reportage of bijvoorbeeld in boekvorm. De uiteindelijke wensen bepaal ik graag in overleg met jou, waarbij op voorhand zeer veel mogelijk is.

 

Vraag hier geheel vrijblijvende een offerte aan.

Egaliseren vloer

Voor Blankenburgh Wonen & Slapen fotografeerde 2BHAPPY4EVER het proces van het egaliseren van een vloer in een woonkamer, zodat hier later marmoleum op kon worden gelegd.

 

Met behulp van deze foto's is het voor de opdrachtgever eenvoudiger richting haar klanten uit te leggen wat er zoal bij zo'n opdracht komt kijken.

Afscheid van directeur

2BHAPPY4EVER was erbij toen de toenmalige directeur van de Bossche Investerings Maatschappij (BIM) afscheid nam. Eerst nam hij tijdens een receptie in de Gruyter Fabriek afscheid van zijn relaties; op een ander moment van de week vond een feest plaats met het personeel.

 

Om beide verschillende evenementen in één boek vast te leggen, kozen wij in samenspraak met het organisatiecomité voor een zogenaamd 'kantelboek' met 2 voorkanten.

Bier en Melk Salon Domburg

Voor een opdracht fotografeerde 2BHAPPY4EVER gedurende een aantal dagdelen in de De Domburgsche Bier- en Melksalon en legde daar zowel de sfeer als diverse details vast.

Ringrijden Domburg 2022

Ringrijden is een mooie folkloristische traditie, waarbij de ringsteker op een paard zit en met een lans door een ring steekt.

 

Zo ook jaarlijks in de mondaine badplaats Domburg, waar 2BHAPPY4EVER dit evenement in 2022 vastlegde.

Kustmarathon Zeeland 2022

Het wordt door velen de mooiste en zwaarste marathon van Nederland genoemd. Kustmarathon Zeeland voert hardlopers, wandelaars en mountainbikers op verschillende dagen langs de Zeeuwse kust tussen Burgh-Haamstede en Zoutelande.

 

Ook in 2022 gingen duizenden sportievelingen de uitdaging aan in het eerste weekend van oktober. 2BHAPPY4EVER was erbij en legde diverse lopers vast tijdens deze zware uitdaging.

Yoga in de Franse Vogezen

Toen 'yogajuf' Willeke besloot om een weekje yogales te geven in de Franse Vogezen, twijfelden wij geen moment en besloten we om mee te gaan.

 

Geheel spontaan maakte 2BHAPPY4EVER diverse opnames en bracht deze samen in een reportage in boekvorm die deze onvergetelijke dagen vastlegde voor alle deelnemers.